Neidude U17 vanuseklassis kuulub Eesti koondis E-alagruppi, kus lisaks meile on veel Hollandi ja Serbia noored. Järgmise aasta jaanuari esimesel nädalavahetusel toimuva turniiri mängud peetakse Serbias, kirjutab volley.ee. Aprilli keskpaigas Bulgaarias toimuvale finaalturniirile pääsevad kaheksa alagrupi võitjad ja kolm paremat teise koha omanikku.

Aasta vanemad noormehed asuvad finaalturniiri piletit jahtima Saksamaal, kus võõrustajate kõrval on nende vastasteks Austria ja Belgia. Siin vanuseklassis tagavad edasipääsu seitsme alagrupi võitjad ja kolm teise koha omanikku. Finaalturniir peetakse 7.-15. aprillini Slovakkias ja Tšehhis.

U19 vanuseklassi neidude valiksari on ainus, kus käiku läheb ka esimese ringi turniir. Eestlannad seal aga mängima ei pea ja pääsesid otse teise ringi. Aprilli lõpus ootab neid reis Kreekasse, kuhu võtavad teekonna ette ka Bulgaaria ja Šveits. Küll läheb siin käiku ka valiksarja kolmas ring. Teise ringi seitse alagrupivõitjat jõuavad otse septembri alguses Albaanias mängitavale finaalturniirile, teise koha omanikud ja parim kolmanda koha võistkond jätkavad kahes neljaliikmelises alagrupis juuni lõpus-juuli alguses. Kolmandast valikringist saab edasi mõlema kvarteti kaks paremat.

Noormeeste U20 vanuseklass sõidab aprilli lõpus Venemaale, kus nad kohtuvad võõrustajate kõrval Ungari ja Iisareliga. Kaheksa alagrupi võitjad tagavad kohe pääsu 14.-22. juulini Belgias ja Hollandis peetavale finaalturniirile. Teise koha omanikud selgitavad kahes neljaliikmelises alagrupis välja veel kaks EM-finaalturniirile pääsejat.