On olemas üks värske näide, kus rahvusvaheline jalgpalliliit FIFA on lasknud vastuolulise värava korral mängu uuesti pidada. Kui nii läheks, paistaks lootusekiir uuesti ka USA koondise õuele, sest jänkid jääksid praeguse seisuga MM-ilt eemale, kirjutab Goal.com.

"See on mängu kordamise koht," ütles endine Hispaania vilemees Rafa Guerrero. "Veelgi enam, FIFA peaks lausa sundima neid uuesti mängima. Säärane pretsedent on juba olemas."

2016. aasta novembris toimunud Lõuna-Aafrika Vabariigi ja Senegali kohtumine läheb 12 kuud hiljem kordamisele, sest ghanalasest kohtunik Joseph Lamptey, kes määras olematu käepalli eest penalti, mõisteti süüdi mängutulemusega manipuleerimises. Pall puutus tegelikult pealelöögile ette jäänud Senegali kaitsja Kalidou Koulibaly põlve.

Goal.com peab Panama ja Costa Rica kordusmatši vähetõenäoliseks, kuid mitte võimatuks. Arvatakse, et USA annab küll sisse vastavasisulise avalduse, kuid eriliste lootusteta. Protsessi võib sekkuda ka Honduras, kes praeguse seisuga mängiks MM-i pileti nimel play-off'is Austraaliaga. Otsepääsme Venemaale võttis neilt just Panama dramaatiline võit.

USA vutiliidu pressiesindaja Michael Kammarman ütles CBS-ile: "Nii palju, kui mina tean, ei saa tagasinõudeid esitada. Kohtunike otsused on lõplikud."