Pariisi Saint-Germaini kodustaadioni Parc des Princes lähedal asuvast korterist leiti mängupäeva hommikul improviseeritud lõhkeseadeldis, mis kujutas endast nelja bensiiniga üle valatud gaasiballooni. See omakorda oli ühendatud mobiiltelefoniga, mis pidanuks plahvatuse initsieerima, vahendab Daily Mail.

Ajaleht kirjutab, et politsei kutsuti Rue Chanezi tänavale laupäeva varahommikul kell 4.30. Kahtlusalused peeti kinni sündmuskohal. Sealsamas tehti ka pärast kohalike evakueerimist pomm kahjutuks.
Maja mille korterist pomm leiti.

Viiest vahistatud isikust ühel on tuvastatud seotus islamiäärmuslastega. Seda, et üks meestest oli varem politsei huviorbiidis, kinnitas ka Prantsuse siseminister Gerard Collomb.

Prantsuse politsei ei tahtnud ärajäetud rünnakust varem rääkida, kuna täna viidi Pariisi äärelinnades läbi mitu juhtumiga seotud reidi.

Kaks aastat tagasi õhkisid kaks enesetaputerroristi end Pariisis Stade de France'i areeni juures, kui Prantsusmaa koondis mängis Saksamaaga. Kolmas samade kavatsustega mees, hetkel Pariisi vanglas kohut ootav Salah Abdeslam jättis oma pommivöö maha ja jooksis minema.