Beljajeva alistas 1/8-finaalis muretult sakslanna Alexandra Ehleri 15:8 ning jõudis veerandfinaali. Seal alistas ta Iisraeli vehkleja Ana Londoni samuti kindlalt 15:8 ning sellega oli vähemalt pronksmedali võit kindlustatud.

Pääsu eest finaali läks Beljajeva kokku Alexandra Ndologa. Saksamaa vehkleja juhtis matši algusest peale ning kuigi Beljajeva jõudis lõpus veel punkti kaugusele (12:13), võttis võidu ikkagi Ndolo tulemusega 15:12.

Põhiturniiri esimeses ringis oli Beljajeva alistanud leedulanna Vikte Azukaite 15:8. Teises ringis koondisekaaslase Irina Embrichi vastu oli Beljajeva kogu matši vältel domineerivam pool ja läks 6:3 juhtima. Embrich jõudis kolmandal perioodil siiski 9:9 viigini, kuid siis katkestati duell mõlema poole passiivsuse tõttu. Vehklemiseks anti minut ning viigiseisul läinuks võit Beljajevale, kes sai loosiga niinimetatud prioriteedi. Embrichi rünnakud ei õnnestunud, Beljajeva oli kaitses kõva ning võitiski matši 15:11.

Valusa kaotuse sai Kristina Kuusk, kes juhtis 32 parema hulgas prantslanna Auriane Mallo vastu 10:8, kuid lasi vastasel viigistada. Lisaajal tegi Mallo otsustava torke ning võitis 11:10. Kuusk oli kokkuvõttes 26.

Erika Kirpu sai alagrupis kirja kolm võitu ja kolm kaotust. 64 parema seas tuli tal vastu võtta 11:14 kaotus hilisemalt Euroopa meistrilt, venelannalt Tatiana Gudkovalt torgetega 11:14. Kokkuvõttes sai Kirpu 75 vehkleja konkurentsis 39. koha.

Üleeile võitis meeste individuaalturniiril pronksmedali ka Nikolai Novosjolov.
Julia Beljajeva versus Alexandra Ndolo