Mängiti Stableford`i punktimängu ning läbiti 18 rada suvegriinidel. Väljak oli võistluste toimumisaega arvestades heas korras, mõnel fairway`l oli pinnavett, kuid griinid olid kõik Valgeranna tuntud tippkvaliteedis.

Võistlusel osales 31 golfimängijat ning lisaks Valgeranna Golfiklubi liikmetele oli osalejaid Saaremaa, Otepää, Niitvälja ja Estonian Golf and Country Club golfiklubidest. Ilm oli 1. jaanuari kohta suurepärane — sooja oli +5 kraadi, tuult 4-6 meetrit sekundis. Sadas ka veidi vihma, kuid võistlust ja võistlejate meeleolu see ei häirinud.

Meestest HCP-ga 0-18 sai esikoha Sergei Kronbergs (VGK) 36 punktiga. naistest HCP-ga 0-36 võitis Agnes Trump (VGK) 34 punktiga.

Mehed 18,1-36 kategoorias läks esimene koht Toomas Rehele (VGK) 41 punktiga, meeste-naiste HCP ühisarvestuses 36,1-54 võitis esikoha Hanno Värk 55 silmaga.

1. jaanuari avavõistlus golfis toimus White Beach Golfis juba kolmandat korda, ning seda traditsiooni jätkatakse igal aastal, kui ilmastikutingimused vähegi lubavad.