Kevin Kauber lõi 47. minutil ühe värava tagasi, kuid lasi 78. minutil Jevgeni Kabajevi penaltist vahe taas kaheväravaliseks 1:3. Lõppskoori vormistas Igor Morozov 81. minutil. Lõpuminutite heitluses Levadial mängu päästa ei õnnestunud.

"Kaotus on kaotus. Meie poolt suhteliselt ebakindel mäng. Esimesel poolajal tegid kõik nii palju praaki. Valitses suutmatus midagi luua," sõnas Prins, kes keeldus uskumast, et ta mängijad vaimselt täie keskendumise juures polnud.

"Kuidas ei saa vaimselt valmis olla, kui sa tead, et neli mängu on hooaja lõpuni jäänud? Aga tuleb tunnistada, et Sillamäe mängijad olid esimesel poolajal tõesti erksamad ja mängisid ilusamat jalgpalli."

Millised olid jutud poolajal riietusruumis ja mida muuta üritati, ei tahtnud Prins avaldada. "Kui esimesel poolajal kaotad, siis ikka räägid meestele midagi," ütles ta vaid.

Kas teisel poolajal muutus midagi paremaks? "Ei muutunud ju," jäi Prins ka sellele vastates napisõnaliseks.

Levadia ja ka Paidele 0:2 kaotanud Nõmme Kalju tiitlilootused said täna tõsise tagasilöögi. Eelmises voorus liidri Infonetiga 2:2 viigistanud ja enne seda neli mängu järjest võitnud Levadia jääb Lasnamäe klubist kolm mängu enne lõppu maha nelja, ühe mängu vähem pidanud Kalju seitsme punktiga.

"Eks ta paraku nii on. Neljapunktiline vahe. Meie soov ja tahe oli see hooaja lõpp korralikult teha," lisas Prins.