Prantslastele tõi Amsterdamis tähtsa võidu Paul Pogba, kes lõi mängu ainsa värava 30. minutil. Teistes A-alagrupi mängudes alistas Rootsi kodus Bulgaaria 3:0, Valgevene ja Luksemburg tegid Barysaŭs 1:1 viigi. Kolme vooru järel on Prantsusmaal ja Rootsil võrdselt 7 punkti, Hollandil on 4 ja Bulgaarial 3 silma.

B-alagrupis jätkab kolme vooru järel täiseduga Šveits, kes alistas täna võõrsil Fabian Schari ja Admir Mehmedi väravatest Andorra 2:1. Portugal võitis Andre Silva kübaratriki abil Fääri saared 6:0 ja tõusis 6 punktiga teisele kohale. Teise valusa kaotuse järjest said lätlased - kui kolm päeva tagasi alistuti kodus Fääri saartele 0:2, siis täna jäädi koduplatsil Ungarile alla täpselt sama skooriga.

Eesti alagrupis võitis Bosnia ja Hertsegoviina kodus Küprost tänu Edin Džeko teise poolaja lõpus löödud väravateta 2:0, Belgia alistas võõral väljakul Gibraltari 6:0. Christian Benteke, kes avas mänguskoori juba seitsmendal sekundil, sai kirja kübaratriki. Eesti kaotas täna teatavasti Lilleküla staadionil Kreekale 0:2.

Kreekal ja Belgial on nüüd 9 punkti, Bosnial 6 ja Eestil 3 silma. Punktita jätkavad nii Gibraltar kui Küpros.

Tulemused:

A-alagrupp
Valgevene 1 : 1 Luksemburg
Holland 0 : 1 Prantsusmaa
Rootsi 3 : 0 Bulgaaria

B-alagrupp:
Andorra 1 : 2 Šveits
Fääri saared 0 : 6 Portugal
Läti 0 : 2 Ungari

H-alagrupp:
Bosnia ja Hertsegoviina 2 : 0 Küpros
Eesti 0 : 2 Kreeka
Gibraltar 0 : 6 Belgia