"Kreeka on füüsiliselt eriti võimas, tõeline atleetide meeskond. Kahes esimeses mängus on vastased murtud just niimoodi üks-üks duellides, kust on saadud lihtsaid väravaid. Peame valmis olema, et ses osas paremini hakkama saada. Loodame, et homme näete, kuidas. Kreekal leidub ka nõrkusi," sõnas Reim.

Samuti iseloomustas ta kahe võiduga alustanud vastast kui eelkõige kaitsele rõhuvat kooslust. "Teatud mängijad lülituvad rünnakule väga minimaalselt. Peame leidma teed, kust ise nõelata, kuidas nad kaitsest välja meelitada ja kus nad kaitses nii tugevad ei ole."

Eelöeldu ei tähenda, et Eesti läheb Euroopa eksmeistri ja tabeliliidri vastu ainult rünnakumõtetega. Vastupidi: Reim möönis, et kui Gibraltari vastu (4:0) kasutas ta väga ründavat koosseisu ja mänguplaani, siis nüüd tuleb tegelda tasakaalu otsimisega.

"Kindlasti peame homme tegelema rohkem kaitsetööga kui reedel. Aga ainult kaitsmisele ei kavatse me samuti panustada. Koosseisu valikuga on mõistagi mõtted olemas, aga kuna mängude vahe on nii lühike ja taastumine seega äärmiselt oluline, teeme lõplikud otsused homme."

Keskväljaliider Konstantin Vassiljev tähtsustas, et lahingusse minnakse hea emotsiooni pealt. "Me ei saa tihti nii suurte võitude üle rõõmustada. Lõime samapalju väravaid kui varem umbes poole aastaga. Ja need ei olnud mingid koledad tabamused. Publik sai loodetavasti rahulduse, mitte ei pidanud piinlema," lausus ise ka kauni kolli sepistanud Vassiljev.

Vasakäär Siim Luts: "Otsustavad saab, kuidas ise suudame neid palliga survestada. Peame suutma olukordi tekitada. Tuleb võitluslik mäng, mis kaldub loodetavasti meie poole."

Võrkpallikoondis kui eeskuju. Palju õnne!

Vahetult enne eileõhtust treeningut väisas jalgpallikoondis Tondiraba halli, kus elas kaasa võrkpallurite lammutustööle Läti kallal ja järjekordsele EM-finaalturniirile pääsule.

"Kuna elasime samas hotellis, siis ilmselt nad nägid meie päevaplaanist, et peame 18.30 bussi peale minema ja lõpetasid mängu ilusti ruttu ära!" muigas Vassiljev.

Reim tunnustas vollemehi. "Siinkohal on suurepärane võimalus neid õnnitleda. Võimas saavutus ja hea eeskuju ka meile! Loodan, et neilgi oli hea tunne, et teine pallimängukoondis tuli saali kaasa elama."