"Peame hoidma kinni oma servitaktikast. Meil on seal mõned kliendid, kellele serv tuleb pihta saada. Sellest võime saada juba päris hea kindluse ka muudel elementidel," rääkis Toobal pärast tänast treeningut Tondiraba jäähallis, kus homme kell 17 mängitakse 2017. aasta EM-finaalturniiri pileti peale.

Play-off'i avamängu võitis Eesti nädal tagasi Jelgavas 3:2. Igasugune võit viib meid EM-ile, 2:3 kaotuse korral selgitab edasipääseja 15 punktini mängitav kuldne geim. Muud tulemused oleksid meelepärased Lätile.

"Mängisime Tondirabas viimati eelmise aasta juulis. Päris oma kodusaal see pole, aga midagi pole teha. Koondis mängib Eestis üldse väga vähe. Aga selliselt turniirisüsteem üles ehitatud on. Kui alagrupiturniiri koju ei tooda, siis ei viibigi siin eriti palju," jätkas Toobal.

Sellegipoolest usub sidemängija, et fännid loovad homme koduse miljöö ja saal mingeid takistusi ei sea. "Tondiraba on väga korralik spordisaal. Kui põrand on maas, valgus hea ja inimesed saalis, muutub see hetkega kodusaaliks. Siin puuduvad sellised tegurid, mis halva tunde tekitaksid. Väga hea saal. Pole mingeid takistusi."

Vaata pikemat intervjuud Kert Toobaliga videost!