Helenius naasis ringi pärast aprillikuist kaotust, mis oli tema karjääri esimene, septembri keskel kodumaal Ahvenamaal, alistades kõigest 49 sekundiga Saksamaa poksija Konstantin Airichi.

17. detsembril naaseb Helenius Helsingi tuntuimasse ja nüüd halbu mälestusi täis Hartwall Arenale brasiillase Marcelo Luiz Nascimentoni vastu.

Karjääri jooksul 22 võitu ja 14 kaotust teeninud Nascimenton on hiljuti vastamisi olnud ka Duhaupasega ning sai tema vastu Heleniusest paremini hakkama - brasiillane küll kaotas, kuid kohtunike ühehäälse otsusega.

Lisaks on Nascimenton kohtunud viimase kahe aasta jooksul ka teiste üliraskekaalu suurnimedega - Joseph Parkeri (kaotas nokaudiga), Eddie Chambersi (kaotas punktidega), Dillian Whyte'i (kaotas nokaudiga), Dereck Chisora (kaotas punktidega) ning Mariusz Wach'iga (kaotas punktidega).

Viimati oli Nascimenton vastamisi ukrainlase Andriy Rudenkoga (28 võitu, 2 kaotust), kellele ta samuti nokaudiga kaotas.

Kokkuvõttes võib öelda, et tegemist on üpris sarnase valikuga nagu seda oli Heleniuse viimane vastane Airich - kogenud poksija, kes on saanud võistelda mitmete maailma parimatega ja omandanud palju kogemusi, kuid kes oluliselt ei ohusta. Kuid kui Airichil oli pikkust vaid 185-sentimeetrit, siis Noscimenton on 196-sentimeetrit ehk palju lähemal Heleniuse 200-sentimeetrisele kasvule.

Igaljuhul oluline proovikivi Heleniusele, kes püüab leida teed tagasi MM-tiitlinõudlejate sekka.