O'Neali peetakse üheks läbi aegade parimaks tsentriks, olles maailma võimsaimaks korvialuseks jõuks sajandivahetuse paiku pea kümme aastat. Los Angeles Lakersi ridades võitis ta ühe läbi aegade tugevaima meeskonna ridades kolm järjestikust NBA tiitlit, lisades oma saldole ühe sõrmuse ka hiljem Miami Heati särgis. 2000. aastal valiti ta liiga kõige väärtuslikumaks mängijaks.

Iversonil ja Mingil küll ühtegi meistritiitlit ette näidata pole, kuid mõlemad olid oma suurepärase mängu kõrval ka teenäitajateks. Alati iseendaks jäänud Iverson võttis kõrgemale tasemele kaasa oma tänavamentaliteedi ning suutis erinevatest vastuoludest, skandaalidest ja probleemidest hoolimata mängida väga kõrgel tasemel, saades 2001. aastal ka kõige väärtuslikuma mängija autasu.

Vigastuste tõttu karjääri varakult lõpetama pidanud 229 cm pikkune Ming on üks suurimaid põhjuseid, miks korvpall Hiinas niivõrd populaarseks on tõusnud. Tema isik suutis NBA Aasiasse suure auditooriumi ette viia ning lisaks lihtsalt hiiglaslikule kehale oli ta ka suurepärane ja tark pallur. Tähtede mängule valiti ta kõigil kaheksal hooajal, kui ta liigas mängis.

Lisaks kolmele superstaarile said suure seltskonna liikmeteks ka Sheryl Swoopes, Tom Izzo ja Jerry Reinsdorf, postuumselt said au osaliseks Darell Garretson, John McLendon, Cumberland Posey ja Zelmo Beaty.