Eilsel võistlusel pidi Kanter leppima siiski kolmanda kohaga, tulemuseks viimasel katsel heidetud 63.50. Ettepoole jäid nii leedulane Andrius Gudžius (64.78) kui Martin Kupper (63.56).

"Eks muidugi oleks tahtnud triumfeerida - tegu on ikkagi minu esimese kodustaadioniga. Atmosfäär oli ju suurepärane. Oleksin soovinud ka staadioni rekordi enda nimele saada, aga natuke jäi puudu," sõnas heatujuline Kanter pärast võistlust. Ta lisas, et on äärmiselt tänulik oma esimesele treenerile Ando Palginõmmele, kes nii temasse kui teistesse noortesse spordipisikut süstis.

Lõpetuseks uurisime Kanterilt, kas ka järgmise aasta Londoni MM ootab kõigi aegade kolmandat kettaheitjat ees? "Ma loodan, et ootab! Ma ei ole küll kõigi asjaosalistega saanud maha istuda ja nõu pidada, aga ma ei näe hetkel küll ühtegi põhjust, miks peaksin sussid varna riputama. Jah, sel aastal võib-olla ettevalmistus sajaprotsendiliselt ei õnnestunud, aga ma usun, et minus veel powerit nii palju on, et medalite eest võidelda. Ka kodune konkurents Martiniga utsitab mõlemaid medalitele lähemale."

Vaata videointervjuud ning saa muuhulgas teada, kuidas Kanter Pärnus paadikuuris ja ajale jalgu jäänud staadionil aastate eest treenis!