Meeskonna mänedžer Jaak Karp avaldas heameelt selle üle, et kaks Rapla mängijat, Indrek Kajupank ja Martin Paasoja on kutsutud koondise laagritesse ja kontrollmängudele. „Klubi peab oma hooajaeelset ettevalmistust nüüdsest klapitama koondise plaanidega. See on meie väikese klubi jaoks uhke asi, olla seostatud koondisega,“ ütles Karp.

Punase vormi tõmbavad sügisel uuesti selga Indrek Kajupank, Martin Paasoja ja Kristjan Voolaid, samuti Sven Kaldre, kes on puhkamata terve suve rassinud trenni teha Raplas Toomas Annuki käe all. Tema trennikaaslane on olnud meeskonna uusim ja noorim liige, Rapla Korvpallikooli enda kasvandik Gregor Ilves, kellega Kaldre osales suvel ka treeninglaagris Kaunases. AVIS-e meeskonnas jätkavad veel U20 Eesti koondist esindanud Karl-Johan Lips ning koos U18 koondisega treeninud Marek Ruut.

Meeskonnast lahkusid suve jooksul koos leegionäridega Oliver Metsalu, kes mängib uuel hooajal Rakvere Tarva ridades, Gert Lagus, kes jätkab oma õpinguid Tartu Ülikoolis ning Martin Ütsmüts, kes läheb sügisel sõjaväkke.

Klubi jätkab tööd välismaalaste värbamisega uueks hooajaks. „Plaanis on leida mängujuht ning kaks korvialust mängijat. Täpsemaid uudiseid loodame teatada lähinädalail,“ lubas Karp.