Tahad teada, kes on auto24 Rally Estonia meelelahutusporgrammi tähed. Kui jah, siis oled oodatud 7. juulil kell 13 Laagri Citroeni salongi Tallinnas, kus toimub auto24 Rally Estonia teine rallieelne pressikonverents, mis on avatud kõigile, kes vähegi tulla soovivad. See on unikaalne võimalus tulla ja vaadata, kuidas sünnivad uudised ja olla ise samuti osa selles. Meedia, fännid, sõbrad, toetajad, sõitjad ja niisama huvilised, kõik on oodatud!

Avatud pressikonverentsil istuvad laua taga ja vastavad küsimustele sõitjad: Ralfs Sirmacis, Läti - Skoda Fabia R5 (FIA ERC sarja hetke kolmas koht), Raul Jeets - Skoda Fabia R5, Siim Plangi - Mitsubishi Lancer EVO X, Egon Kaur - Mitsubishi Lancer EVO 9 ja Gustav Kruuda - Ford Fiesta R2T.

Korraldusmeeskonna poolt on laua taga Urmo Aava ning ametlikest rallikontsertidest räägib Sten-Erik Jantson.

7. juulil kell 13 Laagris Citroeni salongis, aadressiga Jälgimäe tee 1 toimuval auto24 Rally Estonia avatud pressikonverentsil saab esimestena osta ralli trükisooja publikukava, mis on juulikuu ajakirja Sport vahel. Samuti on kohapeal müügil fännitooted ja rallipassid.