Kahekümne üheksandat korda toimuv Baltimaade suurim naiste liikumis- ja tervisesündmus SEB Maijooks toob Tallinna Lauluväljakule tuhandeid tublisid naisi, neidusid ja tütarlapsi, kes stardivad alates kella ühest päeval seitsmekilomeetri pikkusele jooksu-, käimise- ja kepikõnnirajale. Võidumõtetega lähevad Maijooksul starti Rio de Janeiro olümpiamängudele kvalifitseerunud maratonijooksja Liina Luik Tartu Ülikooli Akadeemilisest Spordiklubist ja kolm aastat tagasi Maijooksu võitnud Liina Tšernov spordiklubist Jooksupartner. Tänavusele SEB Maijooksule annab stardipaugu Eesti tugevaim mees ja möödunud hooaja aasta meessportlane samuti Rio olümpiamängudeks valmistuv tõstja Mart Seim.

Laupäeval, alates kella 11.30-st toimuvad Lauluväljakul lustakad Draakoni lastejooksud. Terve päeva kestab samas tervise- ja spordimess, kus enam kui viiekümne erineva väljapaneku seas paistab silma Nike läbi aegade suurim välipood, kus on parim valik tooteid ja spetsiaalseid pakkumisi just Maijooksul osalejatele. Treeningalal on võimalik tutvuda Nike Training Club ja Nike Running Club treeningute ning võimalustega. Päev läbi on avatud nii DPD pakihoid kui eksklusiivne Tallink Meestehoid. Päeva lõpetab kevadkontserdiga Jüri Pootsmann.

SEB Maijooksule saab registreerida täna kella 17.00-ni internetilehel www.jooks.ee ja laupäeva hommikul enne starte Lauluväljakul sekretariaadi telgis