Andra vastaste nimesid ei osanud treener Kevin Renno esialgu nimetada. "Antud võistlus on turniiri vormis ja seal võib vastaseid olla palju. Näiteks eelmisel MM-il Bangkokis oli Andral 12 vastast ja me loodame, et ka sel korral tuleb neid vähemalt sama palju," rääkis Renno. Toona tuli Aho hõbemedalile, jäädes finaalis alla Rootsi esindajale. "Nüüd toimub taipoksi MM Rootsis, selle sama naisterahva kodumaal ja loodame, et seekord saame revanši võtta," märkis treener.

Aho tunnistab, et ootab MM-ilt kulda. "Hetkel olen pigem põnevil ja lähen huviga võistlustele vastu. Tööd on kõvasti tehtud ja annan endast parima, saagu mis saab," ütles ta.

Eesti taipoksija treenis Phuketil AKA Thailand nimelises klubis kaks korda päevas. "Mõlemad trennid olid üldiselt 2,5 tundi pikad, mille alguses jooksin soojenduseks pool tundi. Viimastel nädalatel asendasin osad hommikused trennid järve ümber jooksuga, mille sees tegin ka intervallspurte. Enesetunne ja vorm on väga head," ütleb võitleja. "Minu arvates oli treeninglaagri kõige suuremaks plussiks võimalus õppida klassikalist taipoksi oma ala tõelistelt proffidelt. Igas trennis on kohal vähemalt 10 treenerit."

Aho viibis Phuketil treeninglaagris alates veebruarikuust ja ta on seal pidanud ühe võistlusmatši, mille võitis väga lihtsalt juba esimeses raundis. Peale võistlusi Rootsis sõidab ta kuuks ajaks tagasi Phuketile ja Eestisse naaseb 24. juunil.