Juhatas Putin ju mõned aastad tagasi deltaplaaniga lennates vangistuses kasvanud haruldase kureliigi isiklikult vabasse loodusesse ning ta on ka sukeldunud mere põhja. Judos on Putinil must vöö. Eelmisel aastal peetud jäähokimatšis, kus mängisid ka endised NHLi tähed, viskas naaberriigi juht koguni kaheksa väravat. Oma sünnipäeval kostitas ta vastaseid seitsmega. Käkitegu! Kes ei vaevu süvenema, sel jääbki võib-olla mulje, et Putin on multitalendist osavnäpp. Tegelikult sokutatakse talle litter löömiseks kandikul ette ja kaitsemängijad tõmbuvad aukartlikult eemale. Kogu seda janti on halenaljakas vaadata.

Viimane showmäng paljastas Putini tegeliku taseme. See ei ole päris olematu, aga kindlasti mitte piisav, et avalikkuse ees uhkeldada. Paljudest talle tekitatud võimalustest suutis Putin (nr 11) lõpuks ühe realiseerida, lisaks tabas teda keset mängu kondinõrkus ja ta kukkus pikali nagu kits libedal jääl. Imemeest ei olnud kuskil näha. Naljakas on ka vaadata, et pärast rünnakut vajub Putin põlvili, ajades vastase segadusse: kas tohib ikka edasi mängida?

Mõistagi ei olnud selliseid momente näha vene meedia videokokkuvõttes ega pildivalikus, nemad näevad vaid valitud palu. Kuid lääne press on Putini piinlikud momendid avalikustanud, et ülevaade oleks täielik.

Ärimeestest, ametnikest ja endistest koondislastest moodustatud Putini meeskond võitis amatööride tiimi 9:5.