Kui palju olete jõudnud Varese mänguga juba tutvuda ja teie ootused seoses finaaliga.

"Vaatasin abitreeneri kokku pandud materjali esmakordselt täna hommikul. Arvan, et meil on päris hea ülevaade nendest ja vastupidi."

Poolfinaalis olite raskustes viskekindlusega, finaaliks tuleb näitajat selgelt parandada.

"Arvatavasti oli poolfinaal viskeprotsendilt meie kõige kehvem mäng kogu hooajal. Viskasime 31-protsendiga väljakult ja 59-protsendiga vabaviskejoonelt. Ent ometi võitsime. Arvan, et oleme homme õhtul palju paremad. Mängime parema rütmiga ja õnnestunumalt."

Mis võiksid olla finaalis Skylinersi tugevused?

"Arvan, et meie tugevus on 9-meheline rotatsioon ja hea kaitse. Usun, et keegi suudab esile kerkida ka rünnakul. Oleme hästi balansis ning meil on rünnakul mitmeid valikuid, mitte vaid üks-kaks käiku. Sel hooajal on juhtunud, et varumehed on olnud rünnakul edukamad kui algviisik. Meie tugevus on meeskond."

Te mainisite, et tutvusite hommikul Varese mänguga. Mis jäi nende mängust tervikuna silma?

"Nad mängivad head korvpalli ja neid tuleb tunnustada. Varese võitis poolfinaalis kodumeeskonda. Seda ei ole lihtne teha, eriti veel selles saalis siin. Nad on hästi organiseeritud, neil on olemas viskajad ja korvialused mängijad. Varese on hästi komplekteeritud."

Skyliners mängib teist aastat järjest FIBA eurokarika Final Fouris. Sel korral peaks te olema väga hästi valmis (mullu kaotati mõlemad mängud - toim).

"Eelmine aasta oli hea kogemus. Samas ka pettumus, sest kaotasime poolfinaalis tasavägise mängu Nanterre´le. Kuid arvan, et õppisime sellest. Ja tänavu on meil parem meeskond. Mängijad on aasta võrra kogenumad ja erinevad puzzle killud on paremini kokku sobitunud. Oleme just meeskonnana paremad."

Seega tunnete end finaali eel kindlalt.

"Võtame mäng korraga. Juba oktoobris seadsime eesmärgiks FIBA karikasari võita ja nüüd oleme finaalis. Anname homme endast kõik ja vaatame, mis juhtub."