Võiduga kindlustas Laboral Kutxa F-vahegrupis vähemalt kahe parema hulka tuleku ehk koduväljakueelise veerandfinaalseeriaks. Real peab veerandfinaali pääsuks võitma viimases voorus koduväljakul BC Himki.

Esimesel poolajal korraks 15-punktilisse kaotusseisu jäänud, viimasel veerandajal aga ka kuue punktiga juhtinud Laboral Kutxa leidis end koduväljakul 14 000 pealtvaataja ees eelviimasel minutil 82:87 kaotusseisust. Kui 4,7 sekundit enne lõppu tabas Reali tagamees Sergio Rodriguez kahest vabaviskest ühe, jättis ta aga võimaluse kodumeeskonnale kolmesega mäng võita, mille Bertans välkkiire viskega ära kasutas.

F-vahegrupis on Moskva CSKA-l ja Laboral Kutxal enne viimast vooru võite-kaotusi 9-4. Kolmandat-neljandat kohta hoiavad Barcelona ja Himki (7-6), play-off'i lootused on elus ka Realil, Pireuse Olympiacosel ja Bambergil (6-7). Kaunase Žalgirisel on 2 võitu.

E-vahegrupis said neli edasipääsejat selgeks, kui Istanbuli Fenerbahce alistas Istanbuli Anadolu Efesi 90:86, aidates seega Belgradi Crvena Zvezdal kindlustada klubi jaoks ajaloolise koha veerandfinaalis.

Viimase vooru eel on Fenerbahcel 11, Krasnodari Kuban Lokomotivil ja Ateena Panathinaikosel 9, Crvena Zvezdal 7, Anadolu Efesil 6, Istanbuli Darüssafakal 4, Malaga Unicajal ja Zagrebi Cedevital 3 võitu.

Vaata Bertansi võidukorvi: