"Ürituse loomisel oli üks prioriteetidest kaasata kedagi kohalikest võitlejatest. Niimoodi tuli huviorbiiti Sergei Makejev, kes ise Rakvere poiss. Et asja huvitavamaks ajada, siis selgus, et Rakverest on pärit mitte vähem Eesti K-1 maastikul tuntud Taur Guitor," selgitas olukorda ürituse peakorraldaja, tuntud poksikohtunik ja -treener Jakov Peterson.

Makejev ning Guitor osalevad koos Tartu taipoksi meistri Ott Remmeri ning Riiast pärit Raimonds Koslovskisega K-1 (kickpoksi stiil) nelja mehe turniiril.

Selleks, et näha Rakvere meeste võimsat omavahelist duelli, peab Makejev poolfinaalis alistama Remmeri ning Guitor lätlase.

"Kumbki ülesanne pole kindlasti kerge. Kuid kohaliku treeneri Villu Nurmoja sõnul, kes nii Sergeid kui Tauri juhendanud, tuleks sellisest finaalist tõeliselt vägev vastasseis. Seega kutsume poolehoidjad kohalikele võitlejatele pöialt hoidma!" lisas Peterson.

Lisaks nelja mehe turniirile astub ürituse peamatšis üles vabavõitlejana tuntud Alik Tseiko, kes läheb K-1 matšis vastamisi Hendrik Themasiga. Lisaks löövad võitlusõhtul amatöörpoksi raames kaasa Eesti üliraskekaalu tõusev täht Ivan Ptšelnikov ning kergekeskkaalu suurnimi Andrei Hartšenko.