Hädasti võitu vajanud Manchester United asus küll Anthony Martiali 10. minuti väravast juhtima, kuid vaid neli minutit hiljem Naldo viigistas ja pooletunnise mängu järel viis Vieirinha sakslased 2:1 ette.

Unitedi jaoks tärkas lootus uuesti 82. minutil, kui Josuha Guilavogui suunas Marouane Fellaini pealelöögi järel palli oma väravasse. Kuna teises sama alagrupi mängus PSV Eindhoveni ja Moskva CSKA vahel oli samal ajal seis 1:1, tähendas hetkeseis inglastele edasipääsu. United sai aga viigiseisu nautida napid poolteist minutit ja siis lõi Naldo 3:2. Umbes samal hetkel asus PSV Davy Pröpperi väravast CSKA vastu 2:1 juhtima.

Antud tabamus tähendas, et ManU vajas edasipääsuks juba võitu ehk kahte väravat. Kuigi sakslaste värava all tekkis lõpuminutitel veel mitu ohtlikku võimalust, United mängu päästa enam ei suutnud.

ManU peatreener Louis van Gaal tunnistas, et säärasel viisil konkurentsist kukkumine oli valus: "See oli hull mäng! Nii meil kui neil oli ohtralt võimalusi. Meie lõime värava ja siis 2 minutit hiljem suutis Wolfsburg kohe vastata. Omasime võimalust ka võita, aga me ei suutnud seda ära realiseerida."

"Tänane (eilne - toim.) õhtu oli kummaline, aga selliseid asju juhtub. Võib ka öelda, et me olime alagrupi favoriidid, kuid see oli pingeline alagrupp, kus kõik võisid kõiki võita. Võrdsetes duellides võivad mängu otsustada väga väikesed detailid, nagu näiteks see, kas keegi on suluseisus või mitte. Ma isiklikult leian, et esimese poolaja lõpus 1:2 seisult Juan Mata mängu ei seganud ja meie värav pidanuks lugema," vihjas hollandlasest treener ka olukorrale, kus Unitedi tabamus esimese kolmveerandtunni lõpus suluseisu tõttu lugemata jäeti.