"Olen väga uhke, et saan Number One Fight Show'l Denisi vastu minna. Denis kuulub raskekaalu tõeliste tippude hulka ning on sama vapra südamega võitleja kui mina," räägib Euroopa vabavõitluse tippu kuuluv Ka.

Ka'l on profikarjääri jooksul kirjas hetkel kaheksa võitu ning kolm kaotust. Viimased kaks matši on lõppenud vastase esimese raundi tehniliste nokautidega ning mees kinnitab, et astub Tallinnas publiku ette tippvormis: "Treenin hetkel iga päev - teen kardiot, jõutrenni ning sparringuid. Olen selline, kes soovib võidelda vaid väärt vastastega. Ettevalmistusaeg selliseks matšiks on natuke lühike, kuid olen veendunud, et olen valmis."

Alates 2009. aastast MMA kõrgemal karussellil kaasa lööv Ka peab enda seni paremateks matšideks võite MMA-legendi Jeff Monsoni (kes samuti samal üritusel üles astub) ning Alexei Kudini vastu. Monson langes avaringis tehnilise nokaudiga, Kudin kägistusega.

"Mu parimad matšid on veel ees," usub 36-aastane Ka, kel pikkust 187 cm ning kaalu 111.

Karjääri jooksul 11st profimatšist 10 võitnud Smoldarevi vastu Ka kindla plaaniga ei lähe. Vähemalt nii ta väidab: "Adapteerun matši ajal ning valin sellise tehnika, mis mind võidule viib."

Vaata videost Ka viimast matši, mille käigus ta avaraundis hispaanlase Damian Garcia alistas. Garcia puhul on tegemist endise kickpoksi maailmameistriga.