Neljapäeval, 19. novembril sõlmitud toetuslepingu kestvus on kaks aastat, mille jooksul Kalev sportlase püüdlusi regulaarselt toetab. Heade tulemuste eest tiitlivõistlustel on ette nähtud lisatoetus.

Kalevi juhatuse esimees Kaido Kaare tunneb rõõmu, et neil on võimalik toetada noort ja andekat Eesti sportlast. "Kalev on läbi aastate toetanud noori sportlasi võistlussarja TV 10 Olümpiastarti peasponsorina ning meil on hea meel toetada sellest sarjast välja kasvanud ja juba märkimisväärseid tulemusi saavutanud Rasmus Mägi püüdluseid tulevatel tiitlivõistlustel," ütles Kaare.

Rasmus Mägil on hea meel uue toetaja üle, sest nii on tal võimalik vabamalt treenida. "Kalevilt saadav toetus võimaldab mul rohkem ja pingevabalt eelseisvateks tiitlivõistlusteks treenida," lausus Mägi.

Rasmus Mägi on Eesti jooksja, kes saavutas 2014. aastal Euroopa meistrivõistlustel 400 m tõkkejooksus teise koha ning püstitas poolfinaalis Eesti rekordi. Ta esindas Eestit 2012. aasta suveolümpiamängudel ning 2014. aastal nimetati ta aasta meessportlaseks.