Oscherslebeni ringrajal saavutas Prema Powerteamis sõitev eestlane kvalifikatsioonisõitude põhjal kaheks esimeseks sõiduks vastavalt 5. ja 4. stardipositsiooni. Muuseas olid Ralf Aron ja tema tiimikaaslane ainsad sõitjad kogu stardirivist, kes polnud sel rajal varem kordagi sõitnud, ja seega oli konkurentidel suur eelis. Ralf teadis, et võistlusest kujuneb tema jaoks seetõttu üks hooaja keerulisemaid võidusõite.

Esimeses sõidus startis ta viiendalt positsioonilt ja teinud väga hea stardi, tõusis Ralf teiseks. Läbi kogu võistluse püsis 17-aastane eestlane liidri Marvin Diensti kannul, kuid kahjuks möödumisvõimalust ei leidnud ja nii ületas Ralf finišijoone teise kohaga, kaotades võitjale vähem kui sekundiga.

Ralf Aron: "Olen täiesti ekstaasis, sest Oscherslebeni rada oli mulle täiesti võõras ja pidin selle selgeks saama kahe vabatreeningu põhjal. Võistkond suutis mulle ette valmistada täiesti fantastilise auto ja ilmselt ilma ohutusauto sekkumiseta oleksin võinud ehk isegi võita."

Teisele sõidule startis Ralf Aron neljandalt stardikohalt ja tõusis kiiresti kolmandaks, kuid eestlase enda sõnul tal kahjuks veidi ebaõnnestus kordusstart, mis toimus avarii tõttu rajal käinud ohutusauto lahkumise järel. Võit kuulus taas Marvin Dienstile, teine oli Janneau Esmeijer ja kolmandana ületas finišijoone Ralf, kelle kaotus võitjale oli vaid 1,6 sekundit.

Ralf Aron: "Loomulikult oli kolmas koht väga hea tulemus, aga natuke olen ka pettunud, sest kindlasti oli ka võit käeulatuses. Kahjuks ei õnnestunud kordusstart ja vahe liidritega venis natuke liiga suureks."

Avaetapi viimasele sõidule toimus start kümne parima osalt vastavalt esimese sõidu tulemuste pööratud järjekorrale. Seega pidi Ralf Aron startima 9. kohalt. Hea stardi ja suurepärase sõiduga tõusis Ralf Aron lõpuks neljandaks. Sõidu võitis teiselt kohalt startinud Mick Schumacher. Kolme sõidu kokkuvõttes kogus Ralf Aron 45 punkti, millega hoiab punktitabelis avaetapi järel 2. kohta.

Järgmisena seisab Aronil ees start eeloleval nädalavahetusel algavale Itaalia F4 meistrisarjale Vallelunga ringrajal.