Nimetatud summa sisse on arvestatud nii Grenoble`i ja Lausanne`i haiglakulud kui Schumacheri Šveitsi villa ümberehitamise ja sinna soetatud meditsiiniseadmete kulud.

Schumacheri peretuttav rääkis Briti ajalahele Daily Express, et 46-aastase sakslase paranemine sujub vaevaliselt. "Areng on valusalt aeglane. Imet ei paista horisondi tagant," teatas allikas.

Mullu septembris kodusele ravile pääsenud Schumacheri eest hoolitseb dr Jean-Francois Payeni 15-liikmeline meditsiinibrigaad.

Neuroloogiaeksperdi Peter Hamlyni sõnul piinab Schumacheri peret sama mure, mis avalikkust: vormelilegendi paranemine on aeglane ning tulevik selgusetu.

"Tõsisest ajutraumast taastumist tuleb mõõta aastatega, mitte kuudega. Esimestel kuudel on küsimus ellujäämises, kui see küsimus taandub, tõstatub küsimus ellujäämise kvaliteedis," sõnas Hamlyn.

Schumacher on oma villas pideva arstide järelevalve all ja tema lihaseid masseeritakse iga päev mitu tundi. Sakslast viiakse päeva jooksul korduvalt ratastoolis õue värsket õhku hingama. Seda tehakse aga kiletelkide varjus, mis on püstitatud selleks, et paparatsod ei saaks Schumacherit pildistada.