Kundalini jooga põhineb Yogi Bhajani õpetusel ja on dünaamiline jooga vorm, mis hõlmab füüsilisi harjutusi, hingamistehnikat, keha- ja käteasendeid, loitsimist ning meditatsioone. Puhastava ja tervendava toimega Kundalini jooga tõstab heaolu tunnet, tugevdab elujõudu ning virgutab loomingulisust. Ta aitab lahti hoida energiakanalid, avada tšakrad, tasakaalustada näärmete tegevust ning tugevdada närvisüsteemi. Hingamise ja liikumise ühendamine viib keha, meele ja hinge harmoonilise ühtesulamiseni meid ümbritseva universaalse energiaga.
Marika Blossfeldt on International Kundalini Yoga Teachers Associationi liige ning juhendab eesti keeles, vajadusel tõlkega inglise keelde.

Nädalane laager pakub varahommikust Sadhanat, erinevaid joogatunde, millest igal ühel on oma spetsiifiline mõju, samuti õhtuseid meditatsioone ja massaaži. Aktiivsest tegevusest vabal ajal on võimalik jalutada Lõuna-Läänemaa puutumatus looduses, sõita rattaga, võtta päikest, ujuda meres ning harjutada olemist olevikus. Polli talu asub Puhtu-Laelatu ning Nehatu looduskaitsealade keskel. Ühel päeval korraldame väljasõidu loodusesse, kus õpime tundma tänu inimtegevuse ohjamisele säilinud unikaalset Eestimaa looduspärandit.
Ööbimine on endistes aitades, millest on saanud kahe, nelja ja viie voodiga külalistetoad. Ka oma telgi püstipanek on võimalik.

Toidud on vegetaarsed – ja väga maitsvad. Lisaks piimatooted ja muna. Igal pealelõunal pakume kosuvat ning puhastavat joogi teed.

Teretulnud on kõik – eriti algajad. Eelnev joogakogemus ei ole vajalik.
Registreerimine: marika@pollitalu.org

Kujutava ja etluskunsti taustaga Marika Blossfeldt on tegutsenud maalikunstnikuna Berliinis ja esinenud 80-90 -ndatel aastatel tunnustatud solistina New Yorki tantsulavadel. Kauaaegne joogahuvi viis 1995.a. 3HO Kundalini joogaõpataja sertifikaadi omandamiseni NYCis. Marika juhendab nii era- ja rühmatunde kui nädalalõpu seminare ja nädalapikkuseid jooga- ning terviselaagreid. 2005. a. New Yorkis Integratiivse Toitumise Instituudi (Institute for Integrative Nutrition) lõpetanud Marika on Ameerika Ravimivabade Praktiseerijate Assotsiatsiooni (American Association of Drugless Practitioners) akrediteeritud holistiline tervisenõustaja. Tema erapraksis on pühendatud teadlikkuse avardumisele toidu ja elustiili sügavast mõjust meie tervisele. Marika tunneb rõõmu klientide innustamisest valima toitu eneseusalduse, teadmiste ja intuitsiooni abil, samuti juhendamisest, kuidas valmistada tervislikke toite, mis maitsevad absoluutselt hõrgult. 2009. a. ilmus Marika menu- raamat "Looduslik toit Täisväärtuslik elu". 2011. a. ilmus inglisekeelne version "Essential Nourishment, Recipes from My Estonian Farm", mis pälvis Pariisis kolmanda koha ülemaailmse Gourmand kokaraamatute konkursil (Gourmand World Cookbook Awards) tervislike kokaraamatute kategoorias, USAs “Living Now Book Awards” kuld medali ning oli nomineeritud “Book of the Year” auhinnale samuti USAs. 2014. a. ilmus uus raamat "Looduslik toit. Ehe ja tervendav."