„Algaja õnn,“ võttis LHV privaat- ja ettevõtete panganduse juht Indrek Numme oma edu kokku. „Pean tänama ka meeldetuletust, et võistlus toimub just täna, sest kuigi olin lubanud osa võtta, unustasin selle kalendris märkida. Igal juhul oli tegemist hästi kulutatud ajaga.“

Nuume pääses alagrupist edasi teise kohaga ja oli 2:1 parem ka alagrupi võitjast Herol Riibergist. 1/16-finaalis alistas Nuume täringujalgpalli patrooni Mart Poomi pärast mängujärgset penaltiseeriat 5:4 (nii normaal- kui lisaaeg lõppesid 1:1). Seejärel pidas Nuume veerandfinaalis maha põhimõttelise kohtumise LHV Panga juhatuse esimehe Erki Kiluga ja võitis 4:1. Poolfinaalis alistas Nuume Marko Mäekivi 5:4.

Erki Kilu lülitas omakorda 1/16-finaalis konkurentsist kokteilisegamise kolmekordse maailmameistri Krista Meri, kes alagrupi võitis suure bravuuriga: kolme võidu ja ühe viigiga.

Endisel suurusel Mart Poomil ja tegevjalgpalluritel läks päris hästi: lisaks Poomile võitis oma alagrupi ka Mikk Reintam ja Herol Riiberg. Esimene kaotas 1/16-finaalis finalist Lillemäele 3:6 ja teine poolfinalist Sellile lisaajal 3:4. Vaid Rauno Sappinen jäi viieliikmelises alagrupis kolmandaks ja edasi ei pääsenud.

Meistrivõistluste pronksmedali võitis Marko Mäekivi 2:0 eduga Kadri-Leen Selli üle.