"Alguses oli meil raske harjuda Pärnu hea kaitsemänguga. Seetõttu oli ka meie rünnakuprotsent madal," selgitas Vassiljev nelja punktiga kaotanud geimi tagamaid.

"Teises geimis saime oma servi käima ja geimi keskosast läks hoogu ka (Lincoln) Williams. Jah, ta mängis hästi, ent ütleme otse välja - meeskonnale rasketel hetkedel punktide toomine ongi diagonaalründaja ülesanne ning seepärast sai ta võistkonda ka toodud," iseloomustas Vassiljev 21-aastase üleplatsimehe rolli.

"(Helar) Jalg sekkus kolmandas geimi hästi, realiseerides nii mõnegi raske palli. Eks tema jaoks ole hooaja alguses võtnud meeskonna ja mänguga kohanemine natuke rohkem aega kui teistel kaitseväe kohustuste tõttu," kiitis treener noort nurgaründajat.

Kui kahes hooajaeelses mängus sai Vassiljev samuti Selveri juhendajana Keelest ja Pärnust jagu, siis viimati võitis ta ametlikus mängus head kolleegi eelmise aasta vaheturniiri viimases mängus, kui Selveril polnud enam midagi kaalul. Toona oli Vassiljev veel Rakvere ja Keel Selveri treener.

"Ütleme nii, et Avole oli see mäng ilmselt erilisem kui mulle," muheles 52-aastasest Keelest kaks aastakümmet noorem Vassiljev. "Soomes peetud sõprusturniiril, kus esmakordselt Keele ja Pärnu vastu mängisime, oli teda imelik vaadata teistsugust värvi dressis, aga nüüd olen juba ära harjunud."