Võitjate resultatiivseim oli tartlane Kristo Aab, kes viskas oma sünnilinna vastu 25 punkti. Ainsana jõudis kaksikduublini aga 38-aastane Howard Frier. Eesti keele omandanud ameeriklane, kes tegutseb tänavusest hooajast meistriliiga naiskonna Tallinn 1182 peatreenerina, viskas 20 punkti ja võttis 11 lauapalli. Kaotajate parim oli Veljo Vares 25 silmaga.

Audentese spordigümnaasiumi teine võistkond, mille koosseisu kuuluvad ka paljud tänavu meistriliigas mängima hakkavad mehed, on pidanud esiliigas kaks kohtumist. Avamängus tunnistati võõrsil Räpina Kotkaste 66:58 paremust, eile jäädi aga kõige napimalt, 73:74 alla Tartu Kalev/Estikole. 

Siim-Markus Post sai mõlemas mängus ainsana kirja kahekohalise punktiarvu - vastavalt 13 ja 18. 15-aastane Ron-Arnar Pehka viskas kahe mängu peale kokku 12, samuti sportlikust perest pärit Taavi Jurkatamm, kel 17 eluaastaga kogunenud pikkust 2 meetrit, jäi avamängus viie mänguminutiga küll nullile, ent viskas teises 9 punkti, võttis 5 lauapalli ja tegi 3 vaheltlõiget. 15-aastane Kristian Kullamäe kummaski mängus väljakule ei pääsenud.