Unibet Open on olnud Eesti pokkerimängijate seas üks populaarsemaid suurturniire läbi aegade, mis jõudis selle aasta mais viimaks ka Tallinnasse. Viimaste aastate suurimal Eestis toimunud pokkeriturniiril osales 262 mängijat, kellest koguni 73 esindas Eestit. Võitjaks krooniti koduseinte toel võistelnud Mauri Dorbek, kes teenis 55 500 eurot auhinnaraha.

“Eestlaste osalemise aktiivsus oli Tallinnas muljetavaldavalt kõrge ning tulemused näitasid, et meie mängijad kuuluvad Euroopa paremikku,” kinnitas Unibet Eesti kliendisuhete juht Ergo Maruste uhkelt. "Hoolimata väiksemaarvulisest delegatsioonist Cannes'is usun omade võimalustesse ka
algaval pokkerifestivalil."

Teiste seas esindavad Eestit selle aasta kohalike pokkeriturniiride üks resultatiivsemaid mängijaid Argo Garamaga ning kahekordne vabariigi pokkerimeister Indrek Raudkar. Mõlemad mehed võitsid turniiripaketi Cannes'i läbi Unibetis toimunud online-kvalifikatsiooni.

“Eks lähen Prantsusmaale ikka karikat jahtima,” ei varja Raudkar oma eesmärke. “Mulle üldiselt meeldib Unibetis mängida, sest seal on enamus vastastest hobimängijad,“ muheles päästjana töötav pokkerientusiast.

“Tallinnas jättis Unibet Open väga sümpaatse mulje, selle korraldus oli sujuv ning professionaalne,” kiitis Garamaga. “Mul jäi käimata vaid legendaarsel mängijate peol, kuid Cannes'is kavatsen sellegi iluvea parandada,” naeris Garamaga.

Unibet Open toimub glamuurses Barriere Le Croisette kasiinos, kus viidi kaks aastat tagasi läbi turniiripokkeri maailmameistrivõistluste Euroopa osaturniirid. Turniiri favoriidid on Taani
pokkerimiljonär Frederik Jensen ning kodus võistlev tiitlikaitsja Quentin Lecomte.