Palli valdas kohtumises pisut enam Inglismaa, kuid tõeliselt häid momente oli mõlemal poolel vähe. Löögid väravale vaid 1-1. Inglastel kojusõit, Costa Rica ootab vastast alagrupist, kus mängivad Kolumbis, Elevandiluurannik, Jaapan ja Kreeka.

Eelinfo:

Kui keegi oleks enne MM-i algust öelnud, et Costa Rica pääseb D-alagrupist edasi, võites Itaaliat ja Uruguay'd, pidanuks enamik jalkafänne teda lootusetuks optimistiks.

Ometi on just see 4,5-miljonilise elanikkonnaga Kesk-Ameerika väikeriik kindlustanud endale koha MM-i kaheksandikfinaalis ja saab Inglismaaga alagrupi viimases mängus muretult mängida - juba praegu on ootusi ületatud.

MM-turniiridel alatasa põruv Inglismaal jääb võidelda vaid eneseväärikuse ja au peale. Koondise peatreener Roy Hodgson on juba meediale öelnud, et vaid Gary Cahill ja Daniel Sturridge on esialgsest rivistusest taganud endale koha ka MM-i viimases alagrupimängus enne kojusõitu. Ülejäänud mehed on uued - Ben Foster on väravas, kaitses saavad end näidata Luke Shaw, Chris Smalling ja Phil Jones, keskväljal võib oodata Milner-Lampard-Wilshere-Barkley nelikut. Sturridge'i kõrval on ründeliinis Adam Lallana.

Inglismaa algkoosseis: Foster; Jones, Cahill, Smalling, Shaw; Milner, Lampard, Wilshere; Barkley, Lallana, Sturridge.

Inglismaa ei pääsenud viimati MM-turniiril alagrupist edasi 1958. aastal.