"On suur võimalus, et Yaya lahkub sel suvel. Ta on väga pahane. Tema sünnipäeval juhtunu näitas, et klubi ei hooli temast," ütles Elevandiluuranniku koondislase agent Dimitri Seluk kõmulehele The Sun.

"Nad võivad öelda mida iganes. "Oh, ta meeldib meile, aga me unustasime". Unustasite Yaya? Mängija, kes aitas teil tulla kahel korral Premier League'i tšempioniks? Unustasite kuti, kes aitas teil võita FA Cupi ja liigakarika? Normaalses oleksid ütleksid tiimikaaslased ja klubi vähemalt paar head sõna öelnud. Aga kui sa võidad tiitli ja teed kaks päeva hiljem suure peo, et seda tähistada ning keegi ei tule Yayale sünnipäevaks õnne soovima, siis mida sa veel tahad?"

"Kui Yaya-sugune mängija oleks läinud Liverpooli ja nad 24 aasta esimese tiitlini aidanud, oleks ta seal jumal. Aga Citys ei ole ta kangelane. Ta ei ole seal mitte keegi. Niimoodi tunneb ta end. Kui asjad niimoodi edasi lähevad, siis ta lahkub," lisas ta.

BBC Sport kirjutab aga, et City andis Toure'le lennureisil Abu Dhabisse sünnipäevatordi ning kirjutas õnnesoovid Twitterisse. Seluk nimetab selliseid pingutusi "naljaks."

"Ta sai tordi, aga Anži peatreener andis Roberto Carlosele sünnipäevaks Bugatti," tõi agent võrdluse.

2010. aastal Barcelonast Manchester Citysse siirdunud Toure sõlmis klubiga eelmisel suvel uue nelja-aastase lepingu.