Oktoobris ametisse asunud Štombergas viis Žalgrise Euroliiga vahegrupiturniirile, kuid viimastel kuudel pole meeskond loodetud tulemusi näidanud.

Leedu liigas ollakse 12 võidu ja 5 kaotusega neljandal kohal, Euroliiga F-vahegrupis jäädi 1 võidu ja 11 kaotusega selgelt viimaseks. Viimane piisk langes 40-aastase Štombergase karikasse nädalavahetusel, kui Leedu karikavõistluste poolfinaalis saadi üllatuskaotus hilisemalt võitjalt Prienailt.

Štombergase koha võtab üle Gintaras Krapikas, kes sarnaselt eelmisele treenerile on Žalgirises ka mängijana tegutsenud. 52-aastane Krapikas täitis Kaunase meeskonnas abitreeneri kohustusi aastatel 2000-2006, peatreenerina oli ta ametis mitu lühikest perioodi aastatel 2008-2010. Muide, 2009. aastal Tartus peetud Balti liiga finaalturniiril oli just tema see mees, kes Žalgirisega võõrustajate lootused finaali pääseda purustas.

"Olukord ei ole lihtne, kuid ka tagasiteed pole. Treenerid, mängijad ja fännid peavad andma oma panuse, et Žalgiris jääks jalule," sõnas 1992. aastal Leedu koosseisus Barcelona olümpial pronksi võitnud Krapikas meeskonda taas juhendama asudes.