Viimsi peatreener Ain Pinnonen: "Mängisime hästi ja hingestatult ning väravas esitas suurepärase partii Siim Patrael. Kehral oli puudu Uku-Tanel Laast, mida võis märgata neil kaitses ja rünnakul. Oleme Kehrast viimastel aastatel vähemalt korra jagu saanud ja nii ka tänavu. Eile alistas Audentes Värska Originaali ning meie tänane võit Kehra üle lisas liigale intriigi juurde."

Kehra juhendaja Jüri Lepp: "Meil olid puudu Uku-Tanel Laast ja Indrek Normak, mis avaldas mõju. Pärast seda, kui Viktor Skrõpak sai punase kaardi, tekkis meil auk, mida me lappida ei suutnudki. Samuti andis tunda see, et oleme viimasel ajal tugevalt treeninud ning nüüd võttis võimust väsimus. Põhiturniiri esikoht on meil sisuliselt läinud, kuid eks seis oli sisuliselt juba enne nii."

Tabeliseis 19. vooru järel: Põlva Serviti 37, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 33, HC Viimsi/Tööriistamarket 24, Aruküla SK 18, Viljandi HC 17, Värska Originaal 16, Audentes 5, SK Tapa 2 punkti.

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper – HC Viimsi/Tööriistamarket 27:29 (13:14)
HC Kehra/Horizon Pulp&Paper: Jürgen Rooba 6, Marko Slastinovski 5, Kaspar Lees 5, Viktor Skrõpak 3, Indrek Napsep 3, David Milorodovic 3, Rando-Juku Sirkas 2.
HC Viimsi/Tööriistamarket: Owe-Martti Lemsalu 7, Tarmo Ulla 5, Aleksander Oganezov 5, Rail Ageni 5, Rasmus Peterson 3, Priit Kotsar 2, Harri Oberg 1, Risto Kütt 1.