Hooajaeelsete testisõitude põhjal saab väita, et kõige nobedamalt liiguvad hetkel just Mercedese masinad ning heas hoos on ka kõik need, kelle autole annavad vunki Mercedese mootorid. Horner ennustab lausa, et Mercedesed hakkavad hooaega veel suuremalt domineerima kui Red Bullid eelmisel aastal.

"Mercedese võistlussimulatsiooni vaadates poleks üllatus, kui nad lõpetaksid teistest kaks ringi varem. Neil on tohutu eelis. Me teame, et Lewis on äärmiselt talendikas ja loomult kiire. Ja ta on heas tiimis, seega ta on ilmselt selle hooaja favoriit," ütles Horner.

2008. aasta maailmameister Hamilton on ka kihlveokontorites kogu hooaja suursoosik. Kuid Horner ei kannaks maha ka tema tiimikaaslast Nico Rosbergi. "Nico ja Lewis on kaks favoriiti. Eelmisel aastal olid nad võrdne paar. Neile hakkavad võitlust pakkuma teised Mercedese mootoritega tiimid, seega nad ei saa järelandmisi teha," arvas Horner.

Horneri enda meeskonnal on küll Renault jõuallikaga veel probleeme, kuid kui nad kogu paketi kokku panevad, võib neistki veel asja saada, arvab ta: "Usume, et tegu on olemuselt hea autoga. Mul on sellesse meeskonda usku. Paanikaks pole põhjust. Küsimused on insenerialased ning paremaid insenere kui meie boksis kuskilt mujalt ei leia. Kui me maikuus Euroopa etappideni jõuame, peaks kõik olema OK."

Kes mis mootoriga sõidab?

Force India (Sergio Perez, Nico Hülkenberg) - Mercedes
McLaren (Kevin Magnussen, Jenson Button) - Mercedes
Mercedes (Lewis Hamilton, Nico Rosberg) - Mercedes
Williams (Felipe Massa, Valtteri Bottas) - Mercedes
Ferrari (Kimi Räikkönen, Fernando Alonso) - Ferrari
Marussia (Max Chilton, Jules Bianchi) - Ferrari
Sauber (Esteban Gutierrez, Adrian Sutil) - Ferrari
Caterham (Marcus Ericsson, Kamui Kobayashi) - Renault
Lotus (Romain Grosjean, Pastor Maldonado) - Renault
Red Bull (Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo) - Renault
Toro Rosso (Jean-Eric Vergne, Daniil Kvjat) - Renault