Praegu treenib Leok juba TM-tiimiga Itaalias, kuid Lommelisse ta erinevalt teistest Belgias resideeruvatest Eesti krossimeestest sel nädalavahetusel ei lähe.

"Enne jõule väänasin trennis natuke põlve. Sardiinias treeninglaagris olles ei tundunud kõik päris õige ja lendasin Belgiasse arsti juurde, kus kolm nädalat tagasi tehti väike operatsioon," rääkis Leok Delfile ja EPL-ile. "Põlv oli natuke munakust väljas. Vasaku jala sidet kõrvetati kokku ja puhastati. Midagi väga hullu viga ei olnud. Nüüd peaks korras olema."

Mitmes operatsioon see 28-aastasele Leokile juba vigastusterohke karjääri jooksul oli, ei osanud ta isegi öelda. "Ei oska öelda. Väga palju ei ole olnud. Viies umbes," kõlas vastus.

Belgias Lommelis toimub sel nädalavahetusel rahvusvaheline kross, kus eestlastest on stardirivis sellest aastast Belgias elavad Gert Krestinov ja Priit Rätsep ning Eesti meeskonna Sahkar KTM Racing'u sõitjates Karel Kutsar ja Hardi Roosiorg. 

Leoki jaoks algab hooaeg 1. märtsil Kataris toimuva MM-etapiga. Hiljutine operatsioon kaugele maale mineku plaane ei mõjuta, kuid kas ta seal ka täisjõuga võistelda saab, on iseasi.