"Mis ma teile öelda oskan," alustas Rehemaa. "Mul juhtus eile treeningul väga amatöörlik viga, kus ma kukkusin ja lõin kepiga endale rindu. Kepp murdus pooleks. Täna, enne starti oli arst Mihkel Mardnaga arutlusel, kas üldse minna rajale või mitte. Kui hakkasin paaristõuget sõitma, siis tundus seis väga kehva. Otsustasime siiski, et valuvaigistid sisse ja tuld," selgitas suusamees juhtunut ajakirjanikele.

"Kindlasti ei saa ma öelda, et kui mul poleks seda jama olnud, siis sõitnuks hirmus tugevalt, aga enesetunne oli parem kui suusavahetusega sõidus. Ühtlast kiirust jõuan sõita, aga kui on vaja korra teravust juurde panna, siis tänasel päeval jääb seda puudu. Väga hea vormi puhul paned tõusunuki maksmimumiga ära ja taastud lasumisega piisavalt. Täna pidin ikkagi sõitma tundega, et igaks juhuks hoian kerget varu. Kui maksimumi korraks välja pigistaks, siis järgmisel tõusul jääks päris seisma. Enesetunne on parem, aga midagi head veel pole. Lootus siiski püsib, sest olümpia lõpuni on enam kui nädal ja siit võib veel tõusta," kirjeldas Rehemaa.

Aivar peaks olümpial tegema veel vähemalt kaks starti, 4x10 km teatesõidus ning 50 km vabatehnika ühisstardist maratonis. Kaalumisel on ka osalemine sprinditeates, kus ühe mehena kuulub kindlasti tandemisse Peeter Kümmel.