Eesti teatemeeskonda kuulusid Ralf Tribuntsov, Martin Allikvee, Martti Aljand ja Pjotr Degtjarjov.

Aljand, kes ühel oma põhialal, 100 m rinnulidistantsil täna hommikul eelujumisest edasi ei saanud, nentis, et finaalipääs teateujumises kompenseerib natuke isiklikku pettumust. "Kindlasti! Kohe on parem tunne," sõnas Eesti üks esiujujaid. "Eks see oli paras sajandike mäng, oma eelujumise teine koht jäi meil ka lõpuks kuue sajandiku kaugusele," rääkis Aljand. Eesti sai lõpuks oma eelujumises viienda koha, finaali pääseti kokkuvõttes üheksandana.

Uue maailmarekordi väärilise tulemuse 1.33,65 ujus eelujumises välja esimesena finaali pääsenud Itaalia meeskond koosseisus Niccolo Bonacchi, Francesco Di Lecce, Piero Codia ja Luca Dotto.

Esimest vahetust ehk selili vahetust ujunud Ralf Tribuntsovi aeg oli 23,90, mis märgib lausa 50 m selilidistantsil uut Eesti rekordit. Eelmine rekord 24,33 oli Tribuntsovil samuti ujutud sellel aastal. "Õhtul tahaks ikka veel kiiremini ujuda, aga õhtuti ongi alati parem ujuda," hindas Tribuntsov.

Pjotr Degtjarjov jäi oma ujumise vahetusega samuti rahule. "Väike jama juhtus stardist hüppamisel, kui käed läksid natuke laiali, aga siiski tuli hea tulemus. Õhtul anname endast veel kõik - kunagi ei tea, kuidas seal võib minna."

Lisaks teatemeeskonnale ujub õhtul ka Kätlin Sepp, kes võistleb 100 m selilidistantsi poolfinaalis. Kätlin pääses sinna viimase, ehk 20ndana, ajaga 1.01,68.

Viimase eestlannana käis täna basseinis veel ka Tess Grossmann 100 m vabadistantsil, tema ajaks jäi 56,35, mis on Tessi isiklik rekord. sellega jäi eestlanna jagama 44.-45. kohta.