Kivistiku võiduajaks oli 22.18, mis ületas talle 2011. aastast kuuluva rajarekordi rohkem kui minutiga. Kivistikule järgnesid Andi Noot (22.28) ja kolmandana Jan Õiglane (22.53). Elva meestest esimesena saabus rajalt Margus Pirksaar üheksandana.

Naistest võitis rajarekordiga Jooksupartneri esindaja Kaisa Kukk (27.46), teiseks tuli Eveli Saue (27.58), kes oli ühtlasi Elva naistest parim ja kolmandaks Johanna Ardel (28.01).

Kokku osales Elva järvedejooksu erinevatel distantsidel 260 suurt ja väikest jooksjat, mis on sarja kõigi aegade teine tulemus. Jooksjad tegid kaks ringi ümber Elva Vaikse järve ja paisjärve.

Kolmeetapilise Elva Jooksusarja üldarvestuse meeste parimad olid Allar Lamp, Dmitri Aristov ja Bert Tippi. Naiste parim sarja arvestuses oli Kersti Sild, teine Margarete Merenäkk ja kolmas Kadri Treffner. Sarja võitjad said auhinnaks Nike jooksujalatsid Sportlandilt, võitjaid autasustas teenekas jooksutreener Harry Lemberg.

Elva Jooksusarja osavõturohkeimaks etapiks jäi juulikuine Elva tänavajooks 340 osavõtjaga. Tulemused ilmuvad peatselt leheküljele elvajooks.ee.

„Selle hooaja saavutuseks loen osavõtjate hulga hüppelist kasvu, seda eriti laste osas. Hea meel oli selle üle, et palju jooksjaid tuli ka novembrikuisele etapile, mil ilm on ikkagi juba kehvem. Ja päris oluline saavutus on, et inimeste hulk, kes sarja oluliselt aitavad, kasvab,“ ütles Elva Jooksusarja peakorraldaja Priit Simson.

Nii Elva järvedejooks kui Elva jooksusari toimuvad 2009. aastast.