Esimeses geimis jagus pingelist heitlust kuni 12:12 viigiseisuni, mille järel tšehhid 5:0 spurdiga oma teed läksid. Geimivõit numbritega 25:16.

Teises geimis läks Selver Martti Keele servidelt 4:0 ette, kuid rohkem tšehhid meil lustida ei lasknud. Peagi särasid tablool jälle viiginumbrid 7:7 ning sealt pääses Dukla ette 10:7 ning vahe aina kasvas. Geimivõit tšehidele numbritega 25:20.

Kolmandas geimis, mis edasipääseja suhtes enam midagi ei otsustanud, nähti veel viiki 15:15 viigiseisul ning rohkem Selverit enam lähemale kui kaks punkti ei lastud. Iga järgmist punkti saatis juba kodupubliku maruline aplaus, hüüded "Liberec! Liberec!" ja vali trummipõrin.

Challenge Cupis on Selveri vastaseks kas ungarlaste Kaposvari Fino või austerlaste Grazi Holding. Esimene mäng vastaste väljakul peetakse vahemikus 10.-12. detsembrini.

Delfi toob veel täna õhtul lugejateni videointervjuud Avo Keele ning paari mängijaga.

Peatreener Avo Keel võttis Libereci kaasa 11 Selveri mängijat: 1-Meelis Kivisild, 2-Timo Tammemaa, 3-Martti Keel, 4-Reimo Rannar, 7-Kristjan Õuekallas, 8-Martti Rosenblatt, 11-Hindrek Pulk, 12-Denis Losnikov, 13-Roland Järv, 14-Dmitri Tucov (Moldova), 15-Helar Jalg.

Koju jäid vaid diagonaalründaja Oliver Orav ja temporündaja Johan Vahter, kes valmistuvad noortekoondisega Balti matšiks.