„Tüdrukud on kurnavast, kuid edukast hooajast väsinud. Tean, et nad võtavad end kokku, näitavad head mängu ja sõidame koju koos karikaga,“ lausus Pärnu peatreener Jüri Saarm, kirjutab jalgpalliliidu kodulehekülg.

Kuurortlinna klubi pallur Anete Paulus ennustab põnevat finaali. „Saab näha mõlemapoolset võitluslikku ning tasavägist lahingut. Flora naised on alati end häälestanud suurteks mängudeks ning saavad meile peavalu valmistada. Meie tahame näidata, et suudame ilusat jalgpalli mängida. Kui eurohooaeg näitas, et põhirõhk on kaitsel, siis seekord kavatseme innukalt rünnata. Ootame mängu väga, läheme väljakule kire ja täie tahtmisega lõpetada väärikalt tänavune ülimalt edukas hooaeg,“ rääkis Paulus.

„Pärnu on tugev vastane ning nad soovivad mängida hästi pärast suuri kaotusi Meistrite liigas. Aga need mängud näitasid nende nõrkusi ja kui meie anname endast 100% ning hoiame kinni enda mänguplaanist, siis sellest tuleb väga hea mäng. Kui aasta alguses olid meil ainult individuaalselt head mängijad, siis nüüd oleme arenenud võistkonnaks, kellel on kindel plaan ja seetõttu on minu ootused päris kõrged,“ ütles Flora peatreener Richard Barnwell.

„Meeldiv on lõpetada klubihooaeg aastate jooksul kõige tulisemaks kujunenud vastasseisuga PJK ja FC Flora vahel, seda veel A. Le Coq Arenal ja karikafinaalis. Viimasest omavahelisest kohtumisest võtsime kaasa palju positiivset ning tahame homme vältida seniseid vigu, et anda Pärnule hea lahing. Proovime lõpetada hooaja positiivselt,“ sõnas Flora kaitsja Hannaliis Jaadla.

Pilet karikafinaalile maksab 2 eurot. Tasuta pääsevad mängule 2006. aastal ja hiljem sündinud, LHV Jalgpallikaardi või Jalgpallihaigla liikmekaardi ettenäitajad, samuti on prii sissepääs karikafinaali flaieriga. Piletid on saadaval kohapeal ja eelmüügis Piletilevis.