“Otsus sündis laupäevase mängu järel klubi juhtkonnas peetud arutelude tulemusel, rääkisime ka mängijatega”, ütles klubi president Aivar Pohlak.

“Marko andis endast parima, aga asi lihtsalt ei toiminud. Me ei aja taga pelgalt edu, soovime tulemusteni jõuda arendades palli valdavat mängu ja tarku mängijaid ja olla läbi selle konkurentsivõimelised nii Eestis kui ka Euroopas. Paraku on sobivat treenerit selle eesmärgi täitmiseks keeruline leida. Otsustasime eile alustada kõnealuse otsinguid väljastpoolt Eestit, mis tundub ajaloo loogikat arvestades seaduspäranegi,” lisas Pohlak.

Liiga tabelis asub FC Flora kolmandal kohal. Sama palju, 40 punkti on kogunud ka FC Levadia, kuid rivaalid on pidanud FC Florast kaks mängu vähem. Juhib Nõmme Kalju 44 punktiga.

„Jalgpallis on tulemus väga tähtis,” ütles Marko Lelov ja pidas eilset 1:2 kaotust Sillamäe Kalevile enda peatreeneri ametist vabastamise otsuse tegemisel kaalukeeleks. „Meistritiitli võitmine on Flora eesmärk, nüüd oleme Sillamäele kaotanud kahel korral. Meistriliiga on muutunud tugevamaks, kergeid mänge pole ja kõik peavad võimalike üllatustega harjuma.”