Väljakuperemeeste kehvapoolse, 25-protsendilise üldise visketabavuse taustal kogus 210 cm pikk keskmängija Rauno Nurger parimana 15 punkti, millele lisas veel kaks blokeeritud viset. Leedulastest olid edukamad Osvaldas Olisevicius 18 ja Mantas Mockevicius 10 punktiga.

Eesti koondise peatreener Andres Sõber tõdes pärast mängu, et leedukate võidu võti oli enesekindlust.

"Eks ta ikka selle taha jäi, et vastased tulid enesekindlamalt peale," ütles Sõber korvpalliliidu pressiteates. "Küll suured ja tugevad aga ma ei ütleks, et paremad. Kokkuvõttes lihtsalt surusid meid ära."

Juhendaja ütlusel oli matši algus päris hea, ent kui ühel hetkel enam eestlaste visked ei tabanud, muutus olukord keeruliseks. "Mängu võinuks küll ja küll olla, kui oleksime paremini tabanud ja eks eelmine mäng oli ilmselt samuti veidi jalgades," jätkas Sõber. „"rvestades, et tegemist oli ikkagi kontrollmänguga, võib rahule jääda. Nagu olen varemgi rääkinud, siis igast mängust peab midagi kätte jääma. Nii oli seegi kord – Rait-Riivo Laane tegi vaatamata väikesele haigusele väga kõva mängu, Tiit Talumaa näitas end heast küljest, rääkimata Rauno Nurgerist ja Mihkel Schleicherist, kes tegid omad asjad ära. Eks meil käibki praegu selline vaikne pildi kokkupanemine."

Rakvere turniiri viimases voorus on reedel, 5. juulil algusega kell 12 vastamisi Leedu ja Soome. Kell 14.30 algavas mängus läheb Eesti kokku Ukrainaga. Viimased said neljapäeval mõnevõrra üllatuslikult 79:76 lüüa Soomelt.