Evald Tipneri nime kandvate karikavõistluste poolfinaalis võõrustab Nõmme JK Kalju Sportland Arenal eurokohta jahtivat Tartu JK Tammekat, samal ajal kohtuvad Narva Kalevi staadionil kohalik Trans ja Tallinna FC Flora.

Poolfinaalmängude võitjad kohtuvad suurel klubijalgpalli päeval toimuvas karikafinaalis, mis leiab aset 18. mail A. Le Coq Arenal.

Evald Tipneri karikavõistluste poolfinaalid

30. aprillil kell 19:30 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)

NÕMME JK KALJU – TARTU JK TAMMEKA – otsepilt mängust jalgpall.ee portaalis!

Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio: „Teisipäeval mängime karika poolfinaalis Tammeka vastu, kellega me sel hooajal veel kohtunud pole, kuid kindel on vaid see, et nad on tänavu parem meeskond. Karikamängudes pole favoriite, kuna tegu on vaid ühe mänguga ning Tammekal on suur võimalus omale pääs Euroopasse teenida. Kuid meie mentaliteet on võitjamentaliteet ning me tahame olla kogu aeg edukad. Ma olen kindel, et fännid tulevad meid samuti toetama."

Poolkaitsja Damiano Quintieri: „Tegu on meie jaoks äärmiselt olulise mänguga ning turniiri sellises faasis pole nõrku meeskondi. Kuigi vastased annavad alati meie vastu endast kõik, oleme me tugev ja ühtne meeskond, kes koos fännidega karikafinaali tahab!“

Tammeka peatreener Uwe Erkenbrecher: „Nõmme Kalju oli Infoneti vastu väga hea. Nad mängivad kahe ohtliku ründajaga ja samuti saab Hidetoshi Wakui karikasarjas mängida. Infonet mängis väga kaitsvalt, aga neil polnud võimalusi, sest Kalju oli väga hea. Ma loodan, et mul on teisipäevaseks mänguks õiged ideed. Võib-olla muudame meeskonda veidi, eks mängueelses trennis näeb. Samuti on tähtis, et Kaido Koppel saaks mängida, aga me pole veel seda otsust vastu võtnud.“

Tartlaste mängija Mikk Valtna: „Poolfinaal on meie jaoks tähtis etteaste, milleks valmistume väga tõsiselt. Valitseva Eesti meistri võitmiseks on meil kõigil tarvis hästi mängida ning natukene õnne kuluks ka marjaks ära. Loodan, et suudame kõigile väikse üllatuse pakkuda. Tuleb mitte väga tavaline teisipäev."

Peakohtunik: Jaan Roos

Abikohtunikud: Hannes Reinvald, Neeme Neemlaid

Neljas kohtunik: Raul Koppelmaa

Täiendavad abikohtunikud: Hannes Kaasik, Miko Pupart

30. aprillil kell 19:30 Narva Kalevi kunstmurustaadion (Hariduse 22, Narva)

NARVA JK TRANS - TALLINNA FC FLORA

Transi peatreener Valeri Bondarenko: „Teisipäeval on meie ülesanne leida oma mäng - kui see õnnestub, siis tuleb ka tulemus. Kui rääkida karikamängudest, siis finaalini ongi jäänud ainult üks mäng!"

FC Flora peatreener Marko Lelov: „Tuleb arvestada kõiki asjaolusid, kuna ees on seismas karikamäng. See, et neil Premium liigas on ainult 1 punkt, ei tähenda poolfinaalis midagi. Pigem tuleb arvestada sellega, et Trans on kaks viimast aastat mänginud karikafinaalis ja karikamängud on taktikaliselt alati teistsugused."

Flora ründaja Maksim Gussev: „Tuleb raske mäng, sest kõik karikamängud on pingelised ja emotsionaalsed. See, et Narva on viimasel kohal, ei näita midagi. Loodame, et pääseme finaali!“

Peakohtunik: Kristo Tohver

Abikohtunikud: Sten Klaasen, Jaanus Mutli

Neljas kohtunik: Dmitri Vinogradov

Täiendavad abikohtunikud: Roomer Tarajev, Juri Frischer