Need küsimused ja paljud teisedki tervislikku treeningut puudutavad küsimused saavad vastused 26. märtsil algava TREENI TEADLIKULT loengusarja raames.

Loengud jooksuharrastajatele toimuvad igal teisipäeval 26.03.2013 kuni 04.06.2013 algusega kell 18:00 aadressil Tondi 55, Tallinn (II korrus).
Loengusarja esimeseks esinejaks on kirglik jooksusõber, TÜ Kliinikumi juhatuse liige Mart Einasto, kes annab soovitusi, kuidas kujundada jooksuharrastusest elustiili.
Vaata lisainfot jooksuharrastajate loengusarja kohta SIIT

Loengud harrastusratturitele toimuvad igal kolmapäeval 27.03.2013 kuni 17.04.2013 algusega kell 18:00 aadressil Tondi 55, Tallinn (II korrus).
Rattahuvilistele suunatud loengute avaesinejaks on tunnustatud rattaspetsialist, Tallinna Ülikooli teadur Indrek Rannama, kes annab esimeses loengus soovitusi, kuidas planeerida ratta treeninguid ja arendada kehalisi võimeid.
Vaata lisainfot harrastusratturitele suunatud loengusarja kohta SIIT

Täiendav info
Täiendav info loengusarja programmi, registreerimise ja praktiliste tundide kohta leiate aadressilt: www.sport.ee või www.tlu.ee/tsi

Loengusari on toimub Tallinna Ülikooli Terviseteaduste ja Spordi Instituudi eestvedamisel, koostöös Eesti Spordimeditsiini klastriga SportEST.

Loengusarja TREENI TEADLIKULT tegevust toetavad Eesti Olümpiakomitee, Ühendus Sport Kõigile ja TALLINN LIIGUB.