TÜ/Rock pani selle hooaja kaheksandale Balti liiga võidule aluse hea esimese poolaja lõpuga. Kui mängu esimesed 15 minutit olid kulgenud punkt-punkti heitluses, siis neli minutit enne veerandaja lõppu tegid tartlased 8:0 spurdi ja võitsid lõpuks poolaja 48:41. Suurem vahe hakkas sisse tulema kolmandal veerandajal, mis võideti 20:11 ja viimase kümne mänguminutiga vormistati lõppskooriks 99:69 võit.

Ühtlaselt mänguaega saanud TÜ/Rocki eest kogus Kristo Saage 19 mänguminutiga 13 punkti. Joosep Toome ja Timo EIchfuss viskasid võrdselt 12 ja Rain Veideman, Valmo Kriisa ja Tanel Kurbas võrdselt 10 punkti. Käe said valgeks kõik platsil käinud 11 mängijat. Pingilt vaatas tänavariietes mängu Justin Ingram, keda vaevab väike seljavigastus.

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe sõnul näitas meeskond, et on praegu sellises vormis, kus ühe mängija puudumine probleeme ei tekita. „Ingramile tegi selg juba pisut valu enne Južnõi mängu. Pärast seda oleme hoidnud tema treeninguid mõõdukana. Täna hommikul oli tal selg kange ja otsustasime teisipäevast mängu silmas pidades mitte riski võtta,“ sõnas Kullamäe. „See oli meil selle hooaja esimene mäng ilma Justinita ja poisid tõestasid, et meil meeskonna asjad toimivad. Kui üks mees langeb korraks rivist välja, siis tuleb kohe asemele järgmine. Selle üle on hea meel nii treeneritel kui ka mängijatel.“

Panevežyse Lietkabelise ridades skooris enim vahetusest sekkunud Darius Griskenas, kelle arvele kanti 19 punkti ja kaheksa lauapalli. Kaspars Cipruss ja Arnas Butkevicius kogusid mõlemad 12 punkti, Ciprussile ka 10 lauapalli.

Tartu Ülikool/Rock jätkab Balti liiga B alagrupi liidrina ning üheksast mängust on teenitud nüüd kaheksa võitu. Balti liiga esimene ring lõpetatakse 15. detsembril kui kell 16.00 võõrustatakse Juventuse meeskonda.

Enne seda peab aga TÜ/Rock kaks mängu Eurochallenge raames. Teisipäeval astutakse Rumeenias vastu sealsele Gaz Metan Mediasele, kes juhib alagruppi kolme võidu ja kaotusega. Nädal hiljem sõidetakse aga Prantsusmaale, et mängida sealse JDA Dijoniga. Alagrupist edasipääsuks tuleb kindlasti võita üks kohtumine ja veel parem oleks kui mõlemad välismängud tartlaste võiduga lõppeksid. Rumeenias toetab meeskonda ka 40pealine fänniarme, kes täna öösel teele asub ning kes tänase mängu poolajal ka fännivarustuse selga said.

Täna on mängupäev veel mitmel Eesti klubil. Rapla on A-alagrupis 1 võidu ja 5 kaotusega viimasel kohal. Tänane vastane Ventspils on seevastu võitnud kõik 7 kohtumist ja troonib tabeli tipus. Kohtumine algab Läti sadamalinnas kell 17.00.
C-alagrupis mängivad täna Tallinna Kalev ja Tarvas. Tarval on 7 mängust kirjas 4 võitu ja Kalevil vaid 1 võit. Mäng algab Kalevi spordihallis kell 19.30.