Cramo suutis Unicsi vastu näidata tasavägist mängu kõigil veeranditel peale esimese, mille Eesti meister kaotas 11:32. Seejuures oldi minut enne avaveerandi lõppu taga 5:32.

Kuigi mäng tasakaalustus, ei suutnud Kalev vahet enam alla 10-punktiliseks saada. Pärast Gary Wilkinsoni kolmepunktiviset (tema esimesed punktid) kolm minutit enne kohtumise lõppu vähenes kalevlaste kaotusseis 11 punktile, kuid see oli ka kõik.

Suurepärase mängu tegi Keith McLeod, tuues 20 punkti. Bamba Fall lisas 15 punkti ja 8 lauapalli. Rait Keerles 12, Tanel Sokk 9 punkti. Vastaste poolelt oli mängu parim Terrell Lyday 23 punkti ja 8 lauapalliga. Chuck Eidson lisas 15 punkti ja 7 lauapalli. Kalev kaotas lauapallid 32-44 ning jagas 10 söötu vastaste 20 vastu.

Unicsil on kirjas nüüd 3 võitu ja 1 kaotus. Kalev/Cramol võit ja 3 kaotust.

Rocki jaoks oli tegemist viienda võiduga ühegi kaotuse kõrval. Lietkabelis sai kahe võidu kõrvale esimese kaotuse.

Rock kaotas avaveerandi 18:21, kuid suutis teisel veerandil teha 10-0 spurdi ning juhtis poolajaks 44:35. Sama suur vahe jätkus ka viimasesse veerandisse. Olukord läks kriitiliseks 3 minutit enne lõppu, kui tartlased 8-punktilise edu maha mängisid ja kahepunktilisse kaotusseisu jäid. Rocki päästsid Silver Leppiku kaugvise ja Justin Ingrami täpne käsi.

Ingram oligi mängu parim 18 punkti ja 5 lauapalliga. Kristo Saage lisas 11 punkti. Karolis Babkauskas oli 18 punkti ja 7 sööduga vastaste parim.

Samas alagrupis jätkab aga endiselt võiduta Valga Maks ja Moorits meeskond, kes pidi Leedus Juventuse 88:77 paremust tunnistama. Valga võitis avaveerandi 20:16 ja suutis eduseisu ka poolajaks säilitada, kuid jäi viimase veerandi eel 3-punktilisse kaotusseisu.

Joonas Järvelainen tõi Valgale 20 punkti ja 5 lauapalli. Edgars Cunda lisas 17 punkti ja 8 söötu. See oli Lõuna-Eesti klubile neljandaks kaotuseks.