Mäng algas väga tuliselt - juba kaheksandaks minutiks oli löödud kaks väravat. Esmalt viis Ingemar Teever Levadia juhtima, neli minutid hiljem Valeri Minkenen viigistas. Avapoolaja lõpus teenis Levadia florakate käega mängu eest penalti ja Igor Morozov realiseeris selle.

Teise poolaja teisel minutil sai Levadia veel ühe penalti ja taas oli Morozov täpne - 3:1. 62. minutil viis Albert Taar Levadia juba 4:1 ette ja tundus, et mängu saatus on otsustatud.

Flora ei olnud aga veel alla andnud - 65. ja 77. minutil vähendas Zakaria Beglarišvili kaotusnumbrid 3:4-le, 88. minutil Albert Prosa viigistas! 

Sellega ei olnud aga sündmused veel lõppenud. Kolmandal lisaminutil teenis Levadia juba kolmanda (!) penalti ja pärast pikka vaidlust Morozov realiseeris selle. Kohtunik Kristo Tohver andis Karol Metsale sellest olukorrast vastase mahatõmbamise eest ka punase kaardi.

Tänast põnevusmängu jälgis Kadrioru staadionil 2150 pealtvaatajat. Päeva esimeses mängus alistas Narva Trans võõrsil 1:0 Tallinna Kalevi.

Nõmme Kaljul on Eesti meistriliiga liidrina 23-st mängust 62 punkti. Levadial (mäng enam peetud)  on nüüd teisena 60 ja Floral kolmandana 50 silma.

Kadrioru staadion (Roheline aas 24, Tallinn)
TALLINNA FC LEVADIA - TALLINNA FC FLORA 5:4 (2:1)

Väravad: 4. Ingemar Teever, 42. pen., 48. pen., 90.+6. Igor Morozov, 62. Albert Taar - 8. Valeri Minkenen, 65., 77. Zakaria Beglarišvili, 88. Albert Prosa
Hoiatused: 51. Artur Rättel, 90.+1. Igor Morozov
Eemaldamine: 90.+5. Karol Mets