Avaveerandaja võitnud, kuid poolajale 36:38 kaotusseisul läinud Eesti koondis pööras mängu enda kasuks viimasel veerandil, mis võideti 23:18.

Hea viskeprotsendiga (kahesed 57%, kolmesed 33%; Montenegrol kahesed 46%, kolmesed 26%) Eesti koondise resultatiivseim oli Tallinna Tehnikaülikoolis õigusteadusi studeeriv ja ühtlasi ka TTÜ korvpallimeeskonda lõppenud hooajal kuulunud Jaan Puidet, kes viskas 20 punkti ja võttis 6 lauapalli. Rauno Nurger lisas 12 punkti ja 6 lauapalli, Rannar Raap viskas 10 silma. Rait-Riivo Laane toetas meeskonda 8 punkti, 4 resultatiivse söödu ja 4 lauapalliga.

Üleplatsimees oli Montenegro mängumees Danilo Nikolic, kes viskas 24 punkti.

Eesti on nüüd neljases alagrupis, mis mängib kohtadele 13.-16., kahe võidu ja ühe kaotusega teine. Täna õhtul Gruusiaga mängiv Rootsi pole kaotusekibedust kohamängudes tundma veel pidanud.

Eesti on mänginud nüüd korra nii Gruusia, Rootsi kui Montenegroga, ees ootab teine voor samade vastastega ning siis selgub ka Eesti lõplik koht U20 EM-il.

Varasemalt oli Eesti koondis kaotanud alagrupis Venemaale, Kreekale ja Ukrainale, mistõttu langeti kõrgemast konkurentsist välja juba turniiri varajases faasis.

Järgmisel aastal saab Eesti mängida taas A-divisjonis, seega muret väljalangemise pärast ei ole.