Sulev startis poolfinaali mõlemas sõidus. Eile edu toonud trikke ei olnud ta ei füüsiliselt valmis täna näitama ja sõidutuju oli peale ebaõnnestunud kahte treeningsõitu jäisel rajal täielikult nullitud.

Mõlema võistlussõidu komistusikiviks sai kahjuks eile 79 punkti andnud sõidu esimene hüpe frontside 720 kraadi. Täna tegi ta seda raja teisest hüppest ebakindlalt peale väga ilusat, kõrget ja kindlat esimese hüppe pealt tehtud trikki backside 720 melon. See oli ka täna ainuke trikk, mida Sulev suutis korralikult maanduda. Esimese sõidus teenis Sulev 10 ja teises 26 punkti, lõpptulemuseks jäi 24. koht.

Võistlejate ja treeneritega suheldes ning nende siiraste reaktsioonide põhjal Sulevile kaasaelamisel treeningute ja võistluste vältel saab öelda, et Sulev Paaloga arvestati siin lõpuni kui ühe värvikama ja tõsisema sõitjaga maailmameistrivõistlustel. Vaid vähesed suutsid siin näidata sellisel tasemel trikke nagu backside double cork 1080, samuti ei näinud siin kedagi võistlussõidu ajal sooritamas kahekordset saltot ehk double back flippi. Käesolev hooaeg on nüüd Sulevi jaoks lõppenud. Juunis algab järgmise hooaja eelne ettevalmistus ning kohe tuleb tegelema hakata ka sponsorite leidmisega Sotši olümpiamängude pargisõidu kvalifikatsioonivõistlustel täies mahus kaasa tegemiseks.